Menu
Kanari-Fansen går hardt ut mot Geir Bakke etter at han signerte for erkerival Vålerenga. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Kanari-Fansen i harnisk etter Bakke-overgang: – Aldri vis deg på Romerike igjen

Lillestrøms trofaste supportergruppe Kanari-Fansen, er svært tøff mot Geir Bakke etter at han valgte å forlate klubben og skrive under for Vålerenga.

Av NTB | 12.07.2023 19:23:04

Sport: «Du er ikke lenger velkommen i vår by. Du har sviktet både klubb, by og fans», innleder Kanar-Fansen sitt brev til Geir Bakke.

Tidligere onsdag ble det kjent at Bakke var ferdig som LSK-sjef med umiddelbar virkning. Noen timer senere signerte han kontrakten som erkerival Vålerengas nye hovedtrener. Det faller naturligvis ikke i god jord hos LSKs største supportergruppe.

«Det at du går i Judas sine fotspor og kun går til dem som kan friste med flest sølvpenger, sier litt om deg som person. Du har svikta oss, pakk sakene dine og vis deg aldri igjen på Romerike», heter det videre i brevet.

Bakke var selv klar over at overgangen ikke kom til å falle i smak hos enkelte.

– Det er en spesiell dag for meg selv. Og det er en kontroversiell overgang, det kan man garantert si, erkjente Bakke da han ble presentert på Vålerengas stadion på Valle i Oslo.

Bakke har tidligere vært assistenttrener i Vålerenga fra fra 1999 til 2005.

(©NTB)