Menu
Kamelen er siktet for å ha filmet og publisert navnet på en av de tiltalte i voldtektssaken i Bergen. Foto: Annika Byrde / NTB

Kamelen siktet etter å ha filmet voldtektstiltalt

Artisten Kamelen er siktet etter at han i mai filmet en av de tiltalte i gruppevoldtektssaken i Bergen og la ut videoen i sosiale medier.

Av NTB | 13.06.2023 12:49:16

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet bekrefter til TV 2 at Kamelen er siktet. De er nå ferdige med etterforskningen og har sendt saken til statsadvokaten for påtaleavgjørelse.

Kamelen, som egentlig heter Marcus Kabelo Møll Mosele, la ut en video i sosiale medier der navnet til den tiltalte mannen kom fram. I tillegg la artisten på teksten «ekkel pedofil voldtektsmann».

Den tiltalte 25-åringen ble mandag dømt for en sovevoldtekt og seksuell omgang med en mindreårig.

Kamelen har blitt etterforsket for hensynsløs atferd, men har nektet å forklare seg for politiet. Hans forsvarer Jørgen Riple vil ikke kommentere siktelsen.

På spørsmål fra Bergensavisen om han har fått med seg siktelsen, svarer Kamelen.

– Jajaja, det har jeg. Det går bra.

En annen mann har fremdeles status som siktet etter å ha filmet inne i selve rettssalen under saken mot de tiltalte og delt det videre i sosiale medier.

Politiadvokat Kristina Munkejord opplyser til TV 2 at også den saken er ferdig etterforsket og blir sendt til påtaleavgjørelse i løpet av dagen.

(©NTB)

Flere nyheter: