Warren Kamanzi fikk sine første minutter for Toulouse. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Kamanzi og Haug debuterte med storseier i Frankrike

Warren Kamanzi spilte sin første kamp etter overgangen til Toulouse. I den franske cupen ble det 7-1-seier over Lannion. Også Kjetil Haug fikk sin debut.

Av NTB | 08.01.2023 21:25:14

Sport: Til tross for at motstanden var av det mer beskjedne slaget, var Kamanzi involvert tidlig. Fra sin backposisjon dro han seg inn i banen og var tredje sist på ballen da Toulouse tok ledelsen etter elleve minutter.

Målvakt Kjetil Haug noterte seg for et selvmål da Lannion reduserte til 1-2 etter 35 minutter, men derfra og ut var det enveiskjøring. Debutanten Haug har ikke fått noen minutter i Ligue 1 ennå.

Kamanzi gikk fra Tromsø til Toulouse og den franske toppserien i januarvinduet. Klubben, som rykket opp til øverste nivå sesongen i forveien, hentet keeper Haug fra Vålerenga i sommer.

22 år gamle Kamanzi ble tatt av banen et kvarter før slutt.