Menu
Charlotte Kalla. Foto: Terje Pedersen / NTB

Kallas farfar død etter fallulykke: – Min største støttespiller

Langrennsstjernen Charlotte Kallas farfar, Bengt Kalla, er død etter en ulykke.

Av NTB | 26.08.2023 12:34:33

Medisin og helse: Ulykken skal ifølge avisen NSD ha skjedd ved helsestasjonen i Överkalix. Bengt Kalla skal ha falt fra en balkong.

– Etter fallet ble han kjørt i ambulanse til sykehuset i Sunderbyn. Der døde han av skadene, sier Charlotte Kallas far Per-Erik Kalla til NSD.

36 år gamle Kalla, med blant annet tre OL-gull på CV-en, skriver til Aftonbladet hva farfaren har betydd for henne, som menneske og langrennsløper.

– «Faffa» var den som tok meg ut i skisporet og viste meg verden, alltid med et uuttømmelig engasjement. Han fulgte meg gjennom hele karrieren og var min største støttespiller. Jeg er så utrolig takknemlig for alt jeg fikk oppleve sammen med Faffa, fra start til mål, skriver Kalla, som la opp som langrennsløper i 2022.

Bengt Kalla ble 86 år gammel.

(©NTB)