Menu
Kevin Kabran ble matchvinner for Stabæk. Foto: Javad Parsa / NTB

Kabran sikret Stabæk-seier – Aalesund fortsatt målløse

Kevin Kabran scoret kampens eneste mål da Stabæk slo fortsatt målløse Aalesund i Eliteserien på hjemmebane lørdag. AaFK har spilt over ti timer uten scoring.

Av NTB | 13.05.2023 18:54:11

Sport: Avgjørelsen falt kvarteret før slutt. Kabran dempet innlegget fra Nicolai Næss på brystet før han banket ballen opp i nettaket. Det var hans andre scoring denne sesongen.

Med seieren bykser Stabæk opp til fjerdeplass i ligaen med elleve poeng. De er à poeng med Brann og poenget bak Lillestrøm på 2.-plass. Stabæk har hatt en god sesongstart og har bare tapt for serieleder Bodø/Glimt

Aalesund tok sesongens første poeng i 0-0-kampen mot Haugesund sist runde. Lørdag måtte laget igjen gå av banen uten mål, men denne gang ble det tap. AaFK har sluppet inn 13 mål og sliter stort med å produsere sjanser. Tidligere i mai fikk Lars Arne Nilsen sparken som hovedtrener, uten at det har gitt noen umiddelbar effekt.

AaFK tar imot fylkesrival Molde til 16.-maikamp tirsdag. Molde vant 3-0 på hjemmebane tidligere i mai. Den kampen ble fremskyndet fra i høst for å legge til rette for Moldes europacupkvalifisering.

Stabæk skal spille mot Brann på bortebane tirsdag. Med seier der tar de steget opp til tredjeplassen.

(©NTB)

Flere nyheter: