Menu
Kevin Kabran er klar for Stabæk. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Kabran klar for Stabæk: – Overbevist om at dette blir bra

Angrepsspilleren Kevin Kabran har signert en kontrakt som gjør han til Stabæk-spiller ut året.

Av NTB | 23.03.2023 10:14:28

Sport: Det bekrefter bærumsklubben på sine nettsider torsdag.

– Jeg er veldig fornøyd med å være på plass, og jeg gleder meg til å spille på Nadderud-matta foran Stabæk-fansen, sier Kabran.

Kabran er godt kjent med norsk fotball etter å ha spilt tre år i Start og to i Viking, hvor han har vært fast inventar. Forrige sesong noterte han seg med fem mål og fem assist på 30 kamper for Stavanger-laget.

– Jeg er nesten halvt norsk nå. Jeg liker meg godt her, og jeg ser fram til å komme til Stabæk. Det gikk fort, men etter å ha snakket med treneren, var jeg overbevist om at dette blir bra, sier svensken.

Kabran har også tidligere spilt for klubber som Vaalund, Den Bosch og Brommapojkarna.

(©NTB)

Flere nyheter: