Menu
Gabriel Jesus åpner opp om exiten i Manchester City. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Jesus åpner opp om Manchester City-exiten: – Jeg gikk rett på rommet gråtende

Den brasilianske spissen Gabriel Jesus forlot Manchester City til fordel for Arsenal forrige sommer. Nå forklarer han hvorfor.

Av NTB | 07.07.2023 14:33:03

Sport: I podkasten «Denilson Show» forteller Jesus om en episode som City-spiller, hvor trener Pep Guardiola fikk ham til å ta til tårene og ringe hjem til sin mor.

– Det var en Champions League-kamp hjemme mot ​​PSG der Guardiola satte (Oleksandr) Zintsjenko som en falsk nier. Det var helt galskap, fortalte Jesus.

Brasilianeren fortalte at han hadde blitt drillet i spissrollen på treningen dagen før, mens ukraineren ikke engang var en del av treningen.

– To timer før kampstart hadde vi et lagmøte, spiste mat og så 30 minutter hvile, før laget skulle dra til kampen. Guardiola ga oss laget på møtet, og da klarte jeg ikke å spise noe etterpå, sa Jesus og fortsatte:

– Jeg gikk rett på rommet gråtende og ringte mamma for å si at jeg ville dra.

26-åringen fortalte at han ble veldig fornærmet over å ha blitt benket for en venstreback, og at han ble helt gal av Guardiolas bytter.

– Det var mye av det med Guardiola, og det er ikke lett. Det er veldig vanskelig. Det var da jeg bestemte meg. Jeg ville ikke bli lenger, og jeg bestemte meg for å dra, sa Jesus.

(©NTB)

Flere nyheter: