Synne Jensen scoret to mål i Real Sociedads storseier søndag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Jensen med måldobbel i storseier

Synne Jensen fikk bare 30 minutter for Real Sociedad mot Huelva. Likevel scoret hun to mål i 4-0-seieren i spansk fotball.

Av NTB | 29.01.2023 17:25:05

Sport: Jensen ble byttet inn etter en times spill og med en ettmålsledelse til vertene.

26-åringen gjorde seg raskt tellende da hun først sendte Real Sociedad opp i 2-0, før hun bare to minutter senere satt inn sitt andre mål for kampen.

To minutter på overtid la Izarne Sarasola på til 4-0. Amaiur Sarriegi scoret kampens første mål.

Jensen har notert seg for sju mål og to assist på sine 15 kamper denne sesongen.

Real Sociedad ligger på 6.-plass i den spanske eliteserien med 25 poeng etter 16 kamper. Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engens Barcelona topper tabellen med 45 poeng.