Menu
Jennifer Lopez under et PR-arrangement for Netflix-serien «Atlas» nylig. Foto: Marco Ugarte / AP / NTB

J. Lo dropper turné for å være med familien

Superstjernen Jennifer Lopez avlyser sin sommerturné i Nord-Amerika. Samtidig svirrer ryktene om brudd mellom henne og ektemannen Ben Affleck.

Av NTB | 01.06.2024 01:13:02

Økonomi og næringsliv: – Jennifer tar seg fri for å være med sine barn, sin familie og sine nære venner, skriver konsertarrangøren Live Nation i uttalelse til nyhetsbyrået AP.

Dette skulle ha vært den første turneen hennes på fem år, etter utgivelsen av «This Is Me … Now», hennes første soloalbum på ti år. Den skulle ha startet i Orlando i Florida, med den siste av 27 konserter Houston i Texas 31. august. De som har kjøpt billetter, får automatisk pengene tilbake, ifølge Live Nation.

– Jeg er fullstendig knust over å svikte dere. Vær så snill og vit at jeg ikke ville gjort dette hvis jeg ikke følte at det var absolutt nødvendig, skriver J. Lo på sine egne nettsider.

I flere uker har sladderpressen skrevet om mulig brudd mellom Lopez og ektemannen Ben Affleck. De to var forlovet fra 2002 til 2004. Etter 18 år fant de igjen sammen i 2021 og giftet seg året etter.

(©NTB)

Flere nyheter: