Menu
Sandro Tonali tilbys hjelp av Italias fotballforbund. Foto: LaPresse via AP / NTB

Italiensk Premier League-duo tilbys hjelp fra eget forbund i gamblingsaken

Italias fotballforbund gir sin fulle støtte til Sandro Tonali og Nicolo Zaniolo. Den profilerte duoen etterforskes for brudd på bettingreglene.

Av NTB | 18.10.2023 10:12:59

Sport: Newcastle-spiller Tonali tilbrakte tirsdag mer enn to timer hos påtalemyndigheten i Torino, melder Sky Sports. Sammen med Aston Villas Nicolo Zaniolo forlot han landslagssamlingen i forrige uke etter å ha vært inne til avhør.

Tonalis agent Giuseppe Riso bekreftet tirsdag overfor avisen La Gazzetta dello Sport at midtbanespilleren lider av et spillproblem.

President Gabriele Gravina i Italias fotballforbund er klar på at Premier League-duoen vil få tilbud om hjelp

– Vi fordømmer ikke spillerne på grunn av dette. Selvfølgelig må de stå til ansvar for det de har gjort, og vi må jobbe for å få klarhet i dette. Jeg vil likevel garantere at de som ønsker hjelp, også vil få det. Forbundet vårt skal ikke bare straffe, men vi må også støtte disse unge spillerne, sier Gravina i et intervju gjengitt av Sky Sports.

Juventus- spiller Nicolo Fagioli har fått en sju måneders lang utestengelse etter at han forrige uke innrømmet brudd på gamblingreglene i italiensk fotball.

(©NTB)

Flere nyheter: