Tappara-spillerne kunne slippe jubelen løs etter de vant mesterligafinalen i ishockey. Foto: Par Backstrom / TT / NTB.

Ishockey: Tappara vant mesterligafinalen – knepen seier mot svenske Luleå

Det finske ishockeylaget Tappara vant finalen i mesterligaen i ishockey mot svenske Luleå. Kampen endte 3-2.

Av NTB | 18.02.2023 19:15:32

Sport: Allerede etter 1.42 minutter i første periode fant Tappara nettmaskene ved Kristian Tanus. Målet kom i overtallsspill. Deretter doblet Niko Ojamaki ledelsen etter 7.06 i samme periode.

Andre periode endte målløst, men allerede minuttet ut i siste periode økte Jori Lehtera ledelsen til 3-0.

To trøstemål fra Erik Gustafsson og Juhani Tyrvainen senere i perioden holdt ikke i mesterligafinalen.

Tappara vant dermed mesterligaen for første gang. Luleå vant turneringen i 2015.