Alexander Isak scoret to ganger for Newcastle mot West Ham. Foto: Zac Goodwin / PA via AP / NTB

Isak-dobbel ikke nok for Newcastle

Alexander Isak scoret to ganger for Newcastle, men Mohammed Kudus reddet 2-2 for West Ham i Premier League-kampen søndag.

Av NTB | 08.10.2023 17:04:07

Sport: Svenske Isaks mål kom i det 57. og 62. minutt i bortekampen. Før det hadde Tomas Soucek sendt West Ham i ledelsen etter åtte minutter.

Isak har nå scoret seks ganger i serien denne sesongen. Bare den norske målkongen Erling Braut Haaland har scoret flere.

På tampen scoret Kudus sitt første West Ham-mål siden overgangen fra Ajax. Det sørget for at kampen endte med poengdeling.

West Ham er nummer sju med 14 poeng, mens Newcastle er på plassen bak med ett poeng mindre.

I Wolverhampton var det lenge målløst før det kom to raske mål tidlig i 2. omgang. Hwang Hee-chan sendte vertene i ledelsen før Pau Torres utlignet bare to minutter senere. På overtid ble Wolves-spiller Mario Lemina utvist, men flere mål ble det ikke og det endte 1-1.

Villa kom til kampen med 6-1-seier over Brighton i bagasjen. Søndag fløt ikke angrepsspillet like godt. Wolves slo regjerende seriemester Manchester City sist kamp, men greide ikke følge opp med ny trepoenger.