Menu
Luis Suarez og Inter Miami tapte 1-2 hjemme for mexicanske Monterrey. Foto: Lynne Sladky / AP / NTB

Inter Miami uten Messi igjen – tapte for Monterrey

Inter Miami sliter uten sin skadde superstjerne Lionel Messi. Onsdag ble det 1-2-tap på hjemmebane mot mexicanske Monterrey i den nordamerikanske mesterligaen.

Av NTB | 04.04.2024 07:33:00

Sport: Tomas Aviles sendte MLS-klubben fra Florida i føringen, men det glapp for Inter Miami i annen omgang. Scoringer av Maximiliano Meza og Jorge Rodriguez sørget for at Monterrey har et glitrende utgangspunkt foran returkampen i neste uke.

Messi er ute med en muskelskade, og savnet av den argentinske verdensmesteren har vært merkbart. Han var sentral med scoring i begge kamper da Inter Miami slo Nashville og tok seg videre til kvartfinalen i Champions Cup.

Foran hjemmekampen mot Monterrey var trener Gerardo Martino klar på at Messis situasjon måtte vurderes fra dag til dag. Det betyr at kapteinen kan bli friskmeldt til helgens MLS-kamp mot Colorado Rapids og deretter spille returkampen mot Monterrey.

– Vi må evaluere det dag for dag og ta en avgjørelse på tirsdag. Onsdagens kamp er veldig viktig, men vi må tenke på hele sesongen, ikke bare én kamp, sa Martino i helgen.

Messi rakk fem kamper i sesongstarten før han pådro seg en hamstringskade i mars. Han har scoret fem mål og slått to målgivende pasninger så langt.

I kampen mot Monterrey ble det tøft for Inter Miami da 20-åringen David Ruiz ble utvist for sitt andre gule kort etter 64 minutter. Oppgjøret endret karakter, og mexicanerne scoret to ganger.

– Det var vanskelig for ham. Han gjorde det veldig bra mens han var på banen, og utvisningen kommer åpenbart til å være en lærepenge for ham. For unge spillere er dette øyeblikk som også gjør deg godt ettersom du utvikler deg, sa Martino.

(©NTB)