Ingrid Landmark Tandrevold gikk et kjempeløp i Lenzerheide torsdag. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB

Ingrid Landmark Tandrevold mot pallplass etter kjempesprint i Lenzerheide

Ingrid Landmark Tandrevold klinket til på både standplass og i løypa på skiskyttersprinten i Lenzerheide. Hun styrer mot en 2.-plass i høyden.

Av NTB | 14.12.2023 15:09:48

Sport: Tandrevold ledet verdenscupen før løpet og gikk ut i gul trøye. Hun var feilfri på begge skytinger og gikk fort.

Justine Braisaz-Bouchet leverte imidlertid enda bedre og leder 12,2 sekunder foran Tandrevold.

Sist fredag sikret Tandrevold seg karrierens første verdenscupseier med individuell start da hun vant sprinten i østerrikske Hochfilzen.

Marit Ishol Skogan imponerte med ti treff torsdag, men farten i løypa holdt ikke til pallplass. Hun er 55,7 sekunder bak teten.

Karoline Knotten var feilfri på første skyting, men røk på en bom på stående. Også Juni Arnekleiv gikk en god førsterunde og var feilfri på liggende skyting, men bommet på sisteskuddet på stående.

Dermed ble det et stykke opp til toppen for begge.