Menu
Rundt 30 av brevene som Politiet i Finnmark har sendt til kommunene gjennom Altinn er uåpnet. Disse er underretninger og ikke bekymringsmeldinger. Foto: Ørn E. Borgen / NTB

Ingen uåpnede bekymringsmeldinger til barnevernet i Finnmark

De uåpnede brevene som er blitt sendt til kommunene gjennom Altinn fra Finnmark politidistrikt, er underretninger og ikke bekymringsmeldinger.

Av NTB | 13.07.2023 14:43:20

Kriminalitet og rettsvesen: Rundt 30 av brevene som Politiet i Finnmark har sendt til kommunene gjennom Altinn, er uåpnet. Disse er underretninger og ikke bekymringsmeldinger, skriver Finnmark politidistrikt i en pressemelding.

Kommunene det gjelder, blir varslet, skriver de. Finnmark politidistrikt har iverksatt tiltak og har gjenopprettet brevene, som de sender per post til kommunene det gjelder.

Det er kun et fåtall av kommunene i Finnmark som er tilknyttet Altinn. De fleste brevene som sendes til kommunene, går med vanlig postgang.

Hvis Politidirektoratet i gjennomgangen av tallene fra alle politidistriktene finner at det har blitt sendt brev til mottakere i Finnmark fra andre politidistrikter, kan tallene for Finnmark endres.

(©NTB)

Flere nyheter: