Menu
Politiet er på Hellerud videregående skole etter melding om at en person skal ha angrepet to personer med kniv. Ingen personer er skadd. Foto: Lise Åserud / NTB

Ingen skadd etter trusselsituasjon på skole i Oslo

Ingen er skadd etter et mulig knivangrep på Hellerud videregående skole i Oslo. Politiet søker etter en mistenkt person.

Av NTB | 30.05.2023 13:08:49

Utdanning: Politiet er i kontakt med to personer de mener er de fornærmede som den mistenkte har gått etter på skolens område.

Ingen av de fornærmede er fysisk skadd, skriver oslopolitiet på Twitter.

Hellerud videregående skole, som ligger på Tveita, har cirka 650 elever og rundt 120 ansatte. Politiet er nå i dialog med de ansatte på skolen og de fornærmede for å få mer informasjon om saken.

Politiet mottok den første meldingen om hendelsen klokken 11.58, sier operasjonsleder Eirik Sannes til NTB.

– Det var personer på skolens område som tok kontakt med politiet. Vi var på stedet med den første patruljen etter relativt kort tid. Nå foregår det et større søk etter den mistenkte personen, sier Sannes.

Operasjonslederen sier også at politihelikopteret er satt inn i søket.

– Slik vi forstår det, har det vært et basketak eller et slagsmål før det skal ha blitt truet med kniv. Vi jobber med å avklare hva som faktisk har skjedd, men dette framstår ikke som noen tilfeldig hendelse, sier han.

Det er ikke gjort noen beslag i saken.

Flere nyheter: