Utespiller Sean Zawadzki (til høyre) måtte steppe inn som målvakt i over én omgang og slapp inn fire mål i MLS. Her fra en tidligere kamp mot Orlando City. Foto: John Raoux / AP / NTB

Ingen reservekeeper da målvakten ble utvist for Columbus Crew – slapp inn fire mål

Columbus Crew fikk det tøft da keeper Abraham Romero ble utvist på stillingen 0-0 mot Seattle Sounders. Uten reservekeeper å bytte inn, endte det med 0-4-tap.

Av NTB | 08.09.2024 11:35:06

Sport: Med førstekeeper Patrick Schulte og tidligere HamKam-keeper Nicholas Hagen på landslagsoppdrag for henholdsvis USA og Guatemala, var Romero eneste målvakt i troppen da Columbus Crew tok imot Seattle Sounders i MLS.

Det skulle vise seg å bli kostbart, da Romero ble utvist like før pause. Den mexicanske keeperen kom ut av boksen og meiet ned Sounders-spiss Jordan Morris utenfor 16-meteren.

Uten reservekeeper på benken, måtte 1.75 meter høye Sean Zawadzki steppe inn som målvakt.

Han fikk sin første test på det påfølgende frisparket, som Albert Rusnak sendte rett i mål. Forsøket var ikke særlig velplassert, men Zawadzki var ikke i nærheten av å redde.

Morris doblet til 2-0 etter 59 minutter, da den vikarierende forsvarsspilleren i målet til Columbus Crew prøvde å takle Sounders-spissen i avslutningsøyeblikket.

3- og 4-0 kom også signert Rusnak, som endte med tre scoringer og hattrick mot stakkars Zawadzki, som fikk sin første og mest sannsynlig siste opptreden som målvakt på toppnivå.