Det ble ingen norsk jubeldag lørdag i Frankrike. Foto: Geir Olsen / NTB

Ingen jubelskrik for Uno-X i Frankrike – Alaphilippe vant

Julian Alaphilippe ble for sterk da han spurtet ned landsmannen David Gaudu like før mål i éndagsrittet Faun-Ardèche Classic.

Av NTB | 25.02.2023 16:55:29

Sport: Alaphilippe vant det franske éndagsrittet i spurt mot landsmannen David Gaudu. Danske Mattias Jensen kjørte inn til 3.-plassen.

De franske rytterne Rémi Cavagna og Valentin Ferron gikk tidlig i brudd og holdt på ledelsen fram til 36 kilometer før målgang. Rittlederne ble slukt av hovedfeltet før to nye franskmenn dro fra.

I løpet av de siste meterne av konkurransen ble Julian Alaphilippe for sterk for Gaudu.

Det norske sykkellaget Uno-X stilte til start til det 168,5 kilometer lange sykkelrittet. Det norske laget stilte med Torstein Træen, Marcus Sander Hansen, Ådne Holter, Jacob Hindsgaul, Fredrik Dversnes og Niklas Eg. Odd Christian Eiking (EF Education-Easypost) var også med.