Menu
Akor Adams pådro seg rødt kort etter kampen mot Haugesund. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Illsint Adams utvist etter kampslutt da LSK tapte mot Haugesund: – Mye energi som må ut

Simon Mesfin gikk på sitt første tap som midlertidig LSK-trener i møte med Haugesund i Eliteserien søndag. Etter kampen kokte det over for Akor Adams.

Av NTB | 23.07.2023 19:23:21

Sport: LSK hadde vunnet begge seriekampene sine etter Geir Bakkes avgang som LSK-trener tidligere i juli. Seiersrekken ble imidlertid stoppet mot Haugesund.

Et kvarter før slutt fant FKH omsider veien til nettmaskene. Kevin Krygård la inn et innlegg på hodet til Søren Reese. Den danske midtstopperen styrte ballen i nettmaskene.

Rett etterpå satte LSK-spiss Thomas Lehne Olsen inn utligningen, men etter en VAR-sjekk ble målet annullert som følge av en offside.

– Jeg synes det var en jevn kamp. Vi hevet oss litt utover i andre omgang, men alt i alt var det litt for svakt fra vår side. Vi er litt skuffa nå, sa Lehne Olsen etter kampen.

– Jeg ser ikke alle detaljene, men det er vanskelig å uttale seg bastant. Jeg synes dommeren lot det skli ut på slutten. Det er ingen unnskyldning for den tidvis oppførselen til Akor, men det er mye energi som må ut. Vi skal prate med han, sa Mesfin til TV 2.

Adams ble dratt bort av blant andre keepertrener Fredrik Vestgård og assistenttrener Frode Kippe.

LSK slo inn et innlegg fra venstre som traff pannebrasken til Akor Adams på bakerste. Selvik reddet hodestøtet, men ga en retur som Ylldren Ibrahimaj fikk avsluttet på. Det forsøket ble også reddet.

– De bør ha mål i løpet av de første fem minuttene av andre omgang. Vi hang i stroppene hele andre omgangen, men en god keeper og et ærlig arbeid gjør at vi vinner med litt marginer, sa Haugesund-trener Jostein Grindhaug til TV 2 etter kampen.

Noen minutter etter Selviks dobbeltredning var det LSK-keeper Mads Hedenstad Christiansen som vartet opp med en strålende redning etter et skudd fra Ibrahim Diarra inne i 16-meteren

Neste kamp for FKH er på bortebane mot Sarpsborg 08. LSK på sin side møter HamKam på Åråsen.

Etter kampslutt fikk en rasende Akor Adams sitt andre gule kort. Den nigerianske storscoreren røk i tottene på Reese og raste mot dommeren.

Kampen var lenge sjansefattig og jevnspilt. Lillestrøm var uhyre nære scoring rett etter pause, men en strålende dobbeltredning av FKH-keeper Egil Selvik sto i veien for nettsus.

(©NTB)

Flere nyheter: