LIVESENTER
Menu
«Psykotisk» sier Billie Eilish om tre timer lange konserter. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB

Ikke forvent tre timer lang konsert med Billie Eilish: – Det er psykotisk

Billie Eilish skal ikke kaste seg på trenden med lange konserter under sin kommende verdensturné, som tar henne til Norge i april neste år.

Av NTB | 28.05.2024 11:53:06

Kultur og underholdning: – Jeg kommer ikke til å ha en tre timer lang konsert, det er bokstavelig talt psykotisk, sier Billie Eilish i en spørrerunde på appen Stationhead, delt på X.

Lengden på konserter er blitt diskutert flittig den siste tiden, etter at en rekke store stjerner har turnert rundt i verden med flere timer lange opptredener.

Taylor Swifts «Eras Tour»-konserter bikker over tre timer, noe som fikk fansen til å diskutere om de skulle iføre seg bleier for å slippe å forlate plassen, mens Beyoncés «Renaissance»-turné var på mellom to og en halv til tre timer. Også veteranen Springsteen er kjent for over tre timer lange konserter.

Men det mener Billie Eilish er altfor lenge, ifølge NME.

– Ingen vil ha det. Dere vil ikke ha det, jeg vil ikke ha det. Jeg vil ikke engang ha det som en fan selv, jeg vil ikke engang høre min favorittartist i hele verden spille i tre timer, sier den Oscar-vinnende musikkstjernen.

Billie Eilish skal ut på verdensturné i kjølvannet av tredjeplaten «Hit Me Hard and Soft», som utkom 17. mai. 26. april 2025 blir hun å oppleve på sitt første norgesbesøk i Telenor Arena utenfor Oslo.

(©NTB)

Flere nyheter: