Menu
Viktor Hovland i aksjon på torsdagens runde i Memorial Tournament. Foto: Sue Ogrocki / AP / NTB

Hovland nær toppen etter første dag i Memorial

Viktor Hovland fikk en solid start på tittelforsvaret i Memorial Tournament i Ohio. Han har få spillere foran seg etter åpningen og er bare tre slag bak lederen.

Av NTB | 07.06.2024 05:02:59

Sport: I begynnelsen gikk det litt trått for golfstjerna. Han havnet bakpå med bogey på det fjerde hullet, men slo resolutt tilbake med eagle på det neste.

Senere kom det birdier på hull 7, 13 og 14. Hovland måtte tåle en ny bogey da han gikk i gang på siste halvdel av torsdagens runde, men spill på tre slag under par holder ham i tetstriden.

– En glimrende åpningsrunde, sa Discovery-kommentator Per Haugsrud.

På sterkt vis spilte Hovland seg ut av trøbbel etter å ha slått ballen i bunkeren på det tolvte hullet. Der kom han seg ikke ut med en gang, men reddet par ved å spille det neste slaget rett i koppen.

Adam Hadwin fra Canada topper resultatlista etter første runde i Dublin i delstaten Ohio, seks slag under par. Han er tre slag foran Hovland, som er på en foreløpig delt 7.-plass.

I fjor vant Hovland Memorial Tournament etter omspill. Han har selv omtalt turneringen som en av de tøffeste på PGA-touren.

.

(©NTB)