Menu
Viktor Hovland har åpnet solid på 2. runde i British Open. Bildet er fra torsdagens runde. Foto: Peter Morrison / AP / NTB

Hovland med knallstart i British Open – nærmer seg tetsjiktet

Viktor Hovland har gått de fem første hullene på to slag under par på 2. runde i British Open. I skrivende stund ligger han på delt 5.-plass i majorturneringen.

Av NTB | 21.07.2023 12:33:03

Sport: Den norske golfproffen har vist meget fine takter på Royal Liverpool Golf Club, og det har resultert i tre birdier i løpet av de fem første hullene.

Hovland åpnet med perfekt spill på åpningshullet og satte birdieputten enkelt. I hull tre rotet han seg ut i tjukt gress og noterte dagens eneste bogey så langt.

Deretter slo nordmannen kraftfullt tilbake med birdier på både hull fire og hull fem. På sistnevnte var han vel en centimeter unna å sette en eagleputt.

Totalt er Hovland tre slag under par i turneringen, og det skiller fem slag opp til den ganske suverene lederen, Brian Harman fra USA.

Hovland endte på delt 4.-plass i British Open i fjor. Da gikk han ut i delt ledelse på siste runde, men skuffet stort der.

Spillerne ser ut til å unngå regnvær gjennom fredagen, men på lørdagens runde er det meldt en betydelig nedbørsmengde, og det skal bli mer og mer regn fra lunsjtider, ifølge værtjenesten Met Office.

(©NTB)

Flere nyheter: