Menu
Mjøndalen har slitt i starten av sesongen. Foto: Annika Byrde / NTB

Hoven ble hattrickhelt da Skeid sjokkerte Ranheim

Ranheim hadde tatt tre strake seirer før de fikk besøk av Skeid og gikk på en kjempesmell med 0-4-tap i 1. divisjon lørdag. Kristoffer Hoven scoret tre mål.

Av NTB | 29.04.2023 17:04:38

Sport: Skeid sto med ett poeng på sine tre første kamper før reisen til Trondheim. Der ventet Ranheim, som var favoritt til å beholde serieledelsen ved å ta sin fjerde strake seier, men Oslo-gjestene ville det annerledes.

Hattrick av Kristoffer Hoven og én scoring av Johnny Buduson sikret en svært sterk borteseier. Til tross for nederlaget beholder fortsatt Ranheim tabelltoppen inntil videre. Sogndal kunne klatre forbi, men rotet bort 2-0 til 2-2 og uavgjort mot Bryne.

Der scoret Erik Flataker og Valdimar Ingimundarson for vertene, mens Noah Mneney og Abel Stensrud sørget for at rogalendingene fikk med seg poeng. Tore André Flo og Sogndal står med to seirer og to uavgjort på de fire første kampene.

For Mjøndalen ventet en viktig kamp mot Kristiansund på hjemmebane, men der ble det nok et tap for vertene med 1-3. De brunkledde står fortsatt uten seier denne sesongen. KBK har selv slitt noe i starten. Med lørdagens triumf står de med to seirer og tre tap.

Kristian Lien sendte hjemmelaget i ledelsen, men scoringer av Sander Kartum, Dan Peter Ulvestad og Benjamin Stokke sørget for KBK-jubel.

(©NTB)