Sivert Gussiås scoret Klaksviks andre mål i søndagens kamp. Foto: Vidar Ruud / NTB

Hoseths Klaksvik vant toppkampen mot HB Thorshavn – Gussiås kom inn og scoret

Sivert Gussiås gjorde kampens andre mål da Klaksvik vant 2-0 hjemme over HB Thorshavn i den færøyske eliteserien.

Av NTB | 02.07.2023 18:33:06

Sport: Dermed topper Magne Hoseths menn tabellen med 12 poeng ned til B36 Thorshavn på 2.-plass.

Árni Frederiksberg sendte vertene i ledelsen etter 32 minutter, mens Gussiås doblet ledelsen to minutter på overtid av første omgang.

Nordmannen startet kampen på benken. Da Odmar Færø måtte av med skade etter 37 minutter, fikk Gussiås komme inn på banen.

Målet var 23-åringens første for Klaksvik siden overgangen fra Sandefjord i mars. Han har også notert seg med én målgivende pasning på sine 16 kamper for klubben.

Vegard Forren og Markus Pettersen var ikke i Klaksviks tropp i søndagens kamp.