Rosenborg fikk komfortabelt i sesongens første kamp i Toppserien. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Hørte herjet med Arna-Bjørnar i serieåpningen

Rosenborg slo Arna-Bjørnar 3-0 i sesongens første kamp i Toppserien. Midtstopper Sara Hørte headet inn to scoringer.

Av NTB | 16.03.2024 16:58:12

Sport: Hørte noterte seg for fem mål i Toppserien i fjor. Den dødballsterke forsvareren er med andre ord godt i gang med å forbedre det.

Etter 25 minutter var hun sterkest foran mål etter en corner og headet inn 2-0. Et kvarter senere var 23-åringen igjen på plass på et hjørnespark.

RBK leverte et godt angrep etter 13 minutter som endte med at Rebecka Holum scoret kampens første mål.

De hvitkledde er på jakt etter seriegullet som glapp med ett poengs margin i fjor.

Rosenborg kunne lagt på med enda flere scoringer, men var upresise foran mål.

Åsane tok imot Lyn i den andre toppseriekampen. Katarina Sunde sendte Åsane i føringen etter en drøy halvtime. Vilde Asbøll utlignet med sin første toppseriescoring etter 60 minutter. Det ble kampens siste mål.

Vålerenga skulle møtt Stabæk i hovedstaden, men dårlig vær utsatte det oppgjøret. Kolbotn – Røa led samme skjebne.