Menu
Eirik Horneland gjør det bra med Brann i seriestarten og er vinner av prisen for årets trener i april. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Horneland fikk årets første trenerpris i Eliteserien

Eirik Horneland har ledet Brann til et sterkt comeback på øverste nivå. Han belønnes med utmerkelsen som månedens trener i april.

Av NTB | 05.05.2023 11:24:27

Sport: Brann vant to kamper, spilte én uavgjort og gikk på ett tap i forrige måned. De gode resultatene har bergenserne også tatt med seg inn i mai. Onsdag ble det 2-0 borte mot Rosenborg.

I juryens begrunnelse står det at Horneland får årets første trenerpris for å ha formet et offensivt Brann-lag som kjører på i samme stil i Eliteserien som i fjorårets 1. divisjon.

– Dette er et synlig bevis på at mange har jobbet godt over tid, og vi setter pris på at det blir lagt merke til. Dette er lagarbeid, og prisen er til alle spillerne, trenerne, klubben og supporterne, sier Horneland i en uttalelse via Norsk Toppfotball.

Horneland har vært hovedtrener i Brann siden sensommeren 2021. Han greide ikke å redde laget fra nedrykk da, men på nivå to ble all motstand feid unna.

(©NTB)