Crystal Palace-manager Roy Hodgson tok laget til sin andre strake seier i Premier League. Foto: Steven Paston / AP / NTB

Hodgson-effekten fortsetter for Palace – målfest mot Leeds

Roy Hodgson (75) har fått en perfekt start på comebacket i managerstolen i Crystal Palace. Søndag vant laget 5-1 mot Leeds i Premier League.

Av NTB | 09.04.2023 17:04:04

Sport: Hodgson står med full pott etter sine to første kamper. Før managerveteranen tok over laget, hadde ikke Crystal Palace vunnet i 2023.

Det var imidlertid Leeds som gikk opp i ledelsen først søndag. Patrick Bamford stanget inn en corner etter snaut tjue minutter og noterte seg for sitt 50. mål i alle turneringer for Leeds.

Marc Guehi sørget likevel for at lagene gikk til pause med 1-1 på resultattavla. Et frispark fra Eberechi Eze ble stusset videre av Jeffrey Schlupp. En våken Guehi slang foten fram foran Leeds-keeper Illan Meslier og styrte ballen i mål.

Jordan Ayew fullførte snuoperasjonen med nettkjenning sju minutter etter hvilen. Kort tid etterpå økte Eze til 3-1. Odsonne Édouard tegnet seg også på scoringslisten, før Ayew fastsatte resultatet til 5-1.

Klubben fra Sør-London ligger på 12.-plass i Premier League med 33 poeng, mens Leeds står med 29 poeng på 16.-plass. To poeng foran nedrykksstreken.

Leeds møter Liverpool i neste runde, mens Crystal Palace møter tabelljumbo Southampton.