Leo Hjelde fikk en brutal start på sesongen. Foto: Astrid Pedersen / NTB

Hjeldes Leeds fikk brutalt gjensyn med mesterskapsserien – reddet uavgjort fem minutter på overtid

Leeds fikk ingen drømmecomeback i mesterskapsserien, men klarte likevel å få med seg ett poeng da de spilte 2-2 hjemme for Cardiff i sesongpremieren søndag.

Av NTB | 06.08.2023 17:34:36

Sport: Leeds rykket forrige sesong ned fra Premier League og er sett på som en av de største favorittene til å kjempe om opprykk til det øverste nivået igjen.

Hvittrøyene fikk imidlertid en brutal start på sesongen da Josh Bowler sendte Cardiff i ledelsen etter 23 minutter, før Iké Ugbo doblet gjestenes ledelse 16 minutter senere.

Etter hvilen reduserte Liam Cooper for vertene, før Crysencio Summerville sikret ett poeng fem minutter på overtid.

Norske Leo Hjelde startet kampen for vertene, men ble byttet ut allerede til pause. Kristoffer Klaesson var ikke i Leeds’ kamptropp.

Tidligere søndag fikk Leicester en god start på sesongen da de vant 2-1 hjemme over Coventry. De rykket også ned fra Premier League forrige sesong.