Camilla Herrem er tilbake for fullt etter fødsel. Foto: Annika Byrde / NTB

Herrem strålte mot Fana – Sola tok første stikk

Camilla Herrem ble toppscorer da Sola vant den første kvartfinalen i håndballsluttspillet over Fana. De gulkledde vant til slutt 28-25.

Av NTB | 19.04.2023 19:34:17

Sosiale forhold: Herrem endte på sju mål. Sola ledet 13-10 ved pause.

Kantspiller Herrem scoret sitt sjuende mål med et lekkert trickskudd på en kontring sju minutter før slutt. Også Lene Tveiten noterte seg for sju scoringer for hjemmelaget.

Etter kampen ble 36 år gamle Herrem kåret til banens beste.

Herrem fødte sitt andre barn 5. mars. Hun var tilbake på parketten bare drøyt tre uker senere i grunnspillets siste kamp.

Storhamar vant sin kvartfinalekamp mot Fredrikstad 33-27 etter ni mål av Mia Zschocke og sju av Anniken Obaidli, mens Larvik sto for eneste borteseier i første kvartfinale med 33-32 over Molde. Amanda Kurtovic ble matchvinner i siste minutt med sitt sjuende mål i kampen.

Maja Furu Sæteren var Larviks toppscorer med åtte. Mona Obaidli scoret hele 11 ganger for Molde, men til liten nytte.

Vipers Kristiansand vant allerede tirsdag klart over Byåsen. Søndag spilles returkampene. Kvartfinalene avgjøres i best av tre kamper.