Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Hektisk natt for politiet

Til sykehus for pumping, alvorlig fallulykke, overstadig beruselse, trusler på utested og mange klager på feststøy. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 08.08.2021 06:51:50

Politilogg: Det har vært en travel natt for politiet med mange ordensoppdrag. Det meste dreier seg om diverse ordensforstyrrelser og klager på høy musikk.

Til sykehus for pumping

Litt før midnatt fikk politiet melding om at en mann ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Han var overstadig beruset ved et utested og måtte fraktes til sykehus for pumping.

Truet andre gjester

På samme tid var en politipatrulje i Kopervik der en mann oppførte seg truende overfor andre gjester på et utested. Han ble tilsnakket av politiet og bortvist fra området for resten av natten.

Overstadig kvinne i Haugesund

Ikke lenge etterpå kom det melding om at en overstadig beruset kvinne befant seg i sentrum av Haugesund. Det var snakk om en kvinne i 20-årene som ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Hun ble også sendt hjemover.

Klager på høy musikk og skriking

Ved 01-tiden i natt ble det klager på høy musikk og støy fra en privatadresse i Haugesund. Politiet tok kontakt med de ansvarlige over telefonen og hadde denne gang ikke kapasitet til å sende en politipatrulje.

Årsaken var at det på dette tidspunktet også ble meldt om en alvorlig fallulykke i Kopervik.

LES MER: Alvorlig fallulykke i Kopervik

Fest ute av kontroll

Ved 03-tiden i natt ble flere politipatruljer sendt til en adresse i Haugesund der det var samlet et større antall ungdommer. Festen ble avsluttet og ungdommene sendt fra stedet.

Det ble gjennom natten klaget på en rekke fester både i Haugesund, Kopervik og Åkrehamn. Først ved 06-tiden stanset klagestormen til politiet.

Den siste klagen kom fra naboer til en adresse i Haugesund der det fortsatt var festligheter og høy musikk søndag morgen.

Flere nyheter: