Menu
Haugesund sparebank flytter. Illustrasjon fra Holon

Haugesund sparebank på flyttefot

Haugesund Sparebank er på flyttefot. De skal få et nytt hjem og det er bare et steinkast unna dagens beliggenhet. Nærmere bestemt til Caiano ́s nybygg ved Smedasundet.

Av Egil M Solberg | 27.06.2024 16:55:14

Næringsliv: – Hovedkontoret i Haraldsgata har vært modent for en oppgradering lenge. Dette har vært en lang prosess med store og viktige valg. Nå er beslutningen tatt, sier adm. banksjef Bente Haraldson Syre.

Vi har vært og er veldig glade i bygget vårt i Haraldsgata. Samtidig ser vi at det er et upraktisk bygg for oss, slik vi jobber i dag. Vi må rigge oss bedre for dagens og fremtidens bankvirksomhet, og ser frem til å flytte inn i lokaler som er mer hensiktsmessige både for våre kunder og ansatte.

– Vi vil fortsatt være den samme banken med personlige rådgivere som vil gi gode råd og personlig oppfølging. Samtidig tror vi at vårt nye hjem vil være med på å befeste bankens posisjon. Vi skal bruke flyttingen til å sette innovasjon på dagsordenen og gleder oss til å utnytte dette potensialet, sier adm. banksjef Bente Haraldson Syre.

Det var mange grunner til at valget falt på Caiano sitt nye prosjekt ved Smedasundet. Dette er et bygg som gir mye lys, samtidig som nærheten til sundet og kaien skaper en helt egen stemning.

De nye lokalene vil bli enda bedre tilrettelagt for en god kundeopplevelse, og vil sørge for at de ansatte kan samarbeide tettere mellom ulike forretningsområder. Noe som vil gi en bedre og mer effektiv hverdag for alle.

– Har de ansatte det bra, har kundene våre det bra. Her kan vi både ha de gode en-til-en samtalene med kunder og invitere til større møter og arrangementer. Vi håper og tror at dette blir et godt sted å være for alle, sier adm. banksjef Bente Haraldson Syre.

Når vi nå skal flytte og skape oss et nytt hjem har vi satt krav til at det nye bygget må være miljøvennlig, med lavest mulig CO2 avtrykk. Smedasundet 77, som blir vår nye adresse, har miljøsertifiseringen Breeam Very Good. Byggearbeidet er påbegynt, og banken regner med å kunne flytte inn i løpet av vinteren 2026.

Flere nyheter: