Menu
Haugesunds Peter Therkildsen scoret 1-0 mot Strømsgodset i Eliteserien søndag. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Haugesund sikret etterlengtet seier – slo Strømsgodset 2-1

Peter Therkildsen og Sory Diarra scoret da Haugesund vant 2-1 borte mot Strømsgodset i Eliteserien søndag. Det var bare deres andre seier så langt i sesongen.

Av NTB | 04.06.2023 00:08:59

Sport: Haugesund var nest sist før runden og fikk seg dermed en etterlengtet opptur med seier søndag.

Det var gjestene som tok ledelsen i førsteomgangen da Therkildsen fyrte av fra hjørnet av 16-meteren etter kvarteret spilt. Keeper Viljar Myhra sto ikke riktig posisjonert for å avverge skuddet som han vanligvis skulle ha holdt ute.

Jonatan Braut Brunes så ut til å ha utlignet like etter, men scoringen ble annullert for offside av VAR.

Strømsgodset jaget utligning i andreomgangen, og den fikk de da Lars Vilsvik hamret inn en retur i det 70. minutt. Egil Selvik avverget skuddet til Braut Brunes med en flott beinparade, men hadde ingen mulighet til å redde returen.

Haugesund så nok en gang ut til å måtte nøye seg med ett poeng, men i det 75. minutt spilte de seg opp i ledelsen igjen da Sory Diarra headet inn 2-1 via stolpen.

Heller ikke Strømsgodset har fått det til å stemme i sesongåpningen og befinner seg langt nede på tabellen. Laget gikk inn i runden med to tap, to uavgjortresultater og en seier på sine fem siste. I forrige runde spilte de 1-1 mot Odd.

(©NTB)