Odd-veteranen Espen Ruud har utlignet til 1-1 i eliteseriekampen mot Haugesund. Foto: Frederik Ringnes / NTB

Haugesund må fortsatt vente på seieren etter 1-1 borte mot Odd

Haugesund har ikke vunnet på åtte kamper. Søndag ble det 1-1 borte mot Odd i Skien.

Av NTB | 24.09.2023 19:03:59

Sport: Haugesund tatt bare tre poeng på de åtte siste kampene. Derfor er laget på kvalifiseringsplassen med sine 21 poeng.

Det tok litt før kampen kom skikkelig i gang, men åtte minutter ut i den andre omgangen øynet FKH en etterlengtet seier etter å ha tatt ledelsen.

Laget gikk forrykende ut, trykket på og fikk skapt en rekke hjørnespark. Det var etter en corner at en heading fra Ulrik Fredriksen gikk i tverrligger og etter hvert i mål.

Odd-trener Per Arne «Paco» Johansen var i hvert fall ikke enig i at målet til Haugesund ble godkjent.

– Solid, men ikke så mye mer. Vi slapp til Haugesund i 2.-omgangen, men det er feil at målet blir godkjent selv om det ble sjekket, sa Paco til TV 2.

– Vi er litt skuffet over at vi ikke fikk tre poeng, men alt i alt en flott prestasjon på bortebane, sa Haugesund-trener Sancheev Monoharam.

Det så først ut som om det var Daan Huisman som var våkent framme og dyttet ballen over streken, men bildene som VAR-dommerne så viste nok at ballen var inne før det.

Hjemmelaget klarte derimot å krige seg inn i kampen igjen etter et par taktiske bytter. Etter 73 minutter utlignet Espen Ruud for Odd. Veteranen klinket til på Josef Baccay pasning og satte ballen oppe i vinkelen med venstrebeinet.