Dennis Hauger ble nummer fire i Abu Dhabi. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Hauger nummer fire i Abu Dhabi-sprinten

Formel 2-fører Dennis Hauger kjørte inn til 4.-plass i sprintløpet i Abu Dhabi lørdag.

Av NTB | 25.11.2023 14:09:49

Sport: Nordmannen startet fra femte beste posisjon og klatret én plass på løpets siste runde.

Etter en heftig start ble feltet tidlig samlet igjen da sikkerhetsbilen måtte ut. Juan Manuel Correa ble tvunget til å bryte løpet. Danske Frederik Vesti stakk til slutt av med seieren og skapte ytterligere spenning i kampen om VM-tittelen.

Hauger, som skaffet seg fem poeng, er nummer åtte i VM når det gjenstår ett løp. I kampen om tittelen er det helt åpent mellom Théo Pourchaire (ART) og Vesti (Prema). Det skiller 17 poeng foran hovedløpet. Der stikker vinneren av med 25 poeng.

Pourchaire leverte en svak kvalifisering fredag og starter fra 14. posisjon. Dermed har Vesti muligheten til å ta seg forbi franskmannen om han leverer varene søndag.

Hauger starter fra sjetteposisjon i hovedløpet. Tidligere i høst ble det klart at Hauger kjører Formel 2 for MP også neste sesong.