Nashville Predators venstreving Filip Forsberg styrer pucken forbi Minnesota Wilds høyreving Mats Zuccarello i andre periode av NHL-oppgjøret torsdag i Nashville. Foto: George Walker IV / AP / NTB

Hat trick ga Wild 6-1-seier over Predators

Minnesota Wild avsluttet Nashville Predators' seiersrekke på seks kamper med en 6-1-seier på Bridgestone Arena torsdag. Mats Zuccarello bidro med en målgivende pasning.

Av NTB | 01.12.2023 05:49:43

Sport: Connor Dewar gjorde sitt første hat trick i karrieren da Minnesota Wild vant 6–1 over Nashville Predators torsdag.

Dewar, som kom inn i kampen etter sist å ha scoret 19. oktober, satte inn en løs puck i målet etter 6.08 av den første perioden. Han ga Minnesota en 5-0-ledelse etter 11.12 av den andre perioden, og fullbyrdet hat tricket med Minnesotas sjette mål etter 9.47 av tredje periode.

Jake Middleton og Kirill Kaprizov sto for mål nummer to og tre med 31 sekunders mellomrom i første periode. Her bidro Zuccarello med en assist til Kaprizov. Zuccarello fikk i alt 16 minutter og 34 sekunder på isen.

Nashville Predators eneste mål etter to og et halvt minutt ut i siste periode.