Mona Obaidli bøttet inn mål for Molde i europaligadebuten mot Borussia Dortmund søndag. Her er hun fra fjorårets NM-finale mot Vipers. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Håndball: Molde med surt debuttap i europaligaen – vilt scoringsshow fra Obaidli

Mona Obaidli hamret inn 16 mål i Moldes 32-33-nederlag borte mot tyske Borussia Dortmund i håndballens europaliga. Et sterkt comeback etter pause var ikke nok.

Av NTB | 08.01.2023 15:45:15

Sport: Et direkte frikast i siste sekund avgjorde kampen. Det stoppet Molde fra å få med seg poeng etter å ha ligget under med sju mål tidligere i omgangen.

I sluttfasen var romsdalingene oppe på 32-31, men greide ikke å holde unna for de tyske hjemmefavorittene.

Obaidli storspilte og scoret hele 16 av Moldes mål.

Dortmund ledet 19-15 til pause og så ut til å gå mot en sikker seier. De norske gjestene lot seg ikke knekke og bød på en thrilleravslutning.

Oppgjøret var Moldes første noensinne i et puljespill i den nest gjeveste europacupen. Om en uke tar klubben imot franske Besançon i egen hall. Siofok fra Ungarn er det fjerde laget i gruppe A.