Elverums Antonio Serradilla Cuenca i aksjon mot ØIF Arendal i NM-semifinalen. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Håndball: Elverum klar for NM-finale

Elverum er klar for finale i håndball-NM etter å ha slått Arendal 29-27. I finalen venter Kristiansand eller Kolstad.

Av NTB | 25.02.2023 15:55:33

Sport: Arendal hadde æren av å spille semifinale i egen arena, men ble hakket for svak for Elverum. De tilreisende åpnet kampen godt og økte stadig ledelsen. Takket være en god kombinasjon av godt forsvarsspill og imponerende keeperprestasjoner, kunne Elverum gå til pause med 18-12-ledelse.

Etter hvilen fortsatte Elverum de gode taktene, men de fikk tøffere motstand i annen omgangen. Hjemmelaget kjempet heroisk og tettet inn forspranget mot slutten av kampen, men kunne ikke endre kampbildet, og tapet ble et faktum.

Kampens toppscorer ble Elverum-spilleren Tobias Grøndahl. Han noterte seg for ni mål.

Den andre semifinalen mellom Kristiansand og Kolstad spilles senere lørdag.

Finalene i NM spilles søndag. I kvinnenes finale møtes Sola og Vipers.