Menu
Buffalo Bills-forsvarer Damar Hamlin holdt en pressekonferanse tirsdag og sa at han har fått klarsignal til å gjenoppta NFL-karrieren. I januar ble han rammet av hjertestans under en kamp. Foto: John Wawrow, AP / NTB

Hamlin har fått klarsignal for NFL-spill etter hjertestansen

Buffalo Bills-forsvarer Damar Hamlin har fått medisinsk klarsignal til å fortsette NFL-karrieren etter at han i januar ble rammet av hjertestans på banen.

Av NTB | 18.04.2023 20:44:07

Sport: – Det som skjedde endret livet mitt, men det var ikke slutten på min NFL-karriere. Jeg er her for å fortelle at jeg akter å gjøre comeback, sa Hamlin under en pressekonferanse tirsdag.

Klubbens sportsdirektør Brandon Beane sa at klubbledelsen etter en grundig medisinsk utreding har gitt Hamlin klarsignal til å slutte seg til lagkameratenes sesongforberedelser.

Tre ulike spesialister har vendt tommelen opp for sikringsspilleren som 2. januar falt om kort tid etter at han gjorde en takling i grunnseriekamp mot Cincinnati Bengals. Han fikk livreddende førstehjelp på banen og lå på sykehus i Cincinnati i ni dager før han ble utskrevet og sendt hjem for videre oppfølging.

– Han er fullt klarert for å gjenoppta karrieren, sa Beane etter at spesialistenes uttalelser ble vurdert av klubbledelsen. Klubbens egen lege var til stede under Hamlins møte med spesialistene.

Hamlin slutter seg til klubbens frivillige treningsprogram som startet mandag.

(©NTB)