Menu
Morten Bjørlo vender tilbake til Hamar. Foto: Astrid Pedersen / NTB

HamKam henter tilbake RBK-spiller på lån

Morten Bjørlo (27) vender tilbake til HamKam. Han lånes ut fra eliteseriekollega Rosenborg ut inneværende sesong.

Av NTB | 15.08.2023 11:44:27

Økonomi og næringsliv: HamKam bekreftet avtalen i sine kanaler tirsdag.

– Det var flere klubber som var aktuelle, men for meg var valget enkelt. Jeg ville tilbake til Hamar og HamKam. Jeg kjenner guttene, støtteapparatet, klubben og supporterne og følte meg ønsket i gamleklubben, sier Bjørlo i en uttalelse.

Bjørlo gikk fra Hamar-klubben til RBK motsatt vei foran inneværende sesong.

– Høsten i Kamma blir som vanlig veldig spennende, og jeg ønsker å gjøre alt jeg kan for at vi skal redde plassen i Eliteserien. Det betyr alt, sier Bjørlo.

HamKam-trener Jakob Michelsen er fornøyd med å få Morten Bjørlo tilbake i Kamma-troppen.

– Morten kjenner HamKam veldig godt og vil utvilsomt styrke oss både på banen og i garderoben. Både som spiller og som person vil han bidra på en god måte, og kanskje får vi se ham på banen allerede på søndag, sier han.

(©NTB)

Flere nyheter: