Sebastien Haller gjorde hattrick på sju minutter og 32 sekunder i Borussia Dortmunds siste treningskamp før vårsesongen i tysk fotball. Foto: AP / NTB

Haller fant målformen igjen – hattrick på sju og et halvt minutt

Sébastien Haller er fortsatt like målfarlig etter å ha vunnet kampen mot kreften. Han gjorde hattrick på sju minutter og 32 sekunder i en treningskamp fredag.

Av NTB | 13.01.2023 21:07:03

Sport: Ivorianeren gjorde comeback for Borussia Dortmund med et kort innhopp tidligere i uka. I fredagens kamp mot Basel, som ble spilt over fire ganger 30 minutter (men avblåst ti minutter tidligere enn planlagt), gjorde han 4-0 med et straffespark i det 81. minutt, 5-0 på innlegg fra Julian Brandt i det 86. minutt og 6-0 etter hjørnespark i det 88. minutt.

Haller ble hentet fra Ajax i fjor sommer for å erstatte Erling Braut Haaland da den norske superspissen forsvant til Manchester City. Før han rakk å spille en kamp, fikk han diagnosen testikkelkreft. Etter to operasjoner, strålebehandling og cellegift ble han erklært kreftfri.

Fredagens kamp var Borussia Dortmunds generalprøve før sesongen starter opp igjen etter VM- og vinterpausen. Laget har vært på treningsleir i Marbella på den spanske solkysten.

Haller scoret forrige sesong 21 mål i nederlandsk æresdivisjon og 11 i mesterligaen.