Emilie Haavi scoret da Roma knuste Fiorentina i italiensk Serie A. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Haavi scoret da Roma knuste Fiorentina

Emilie Haavi scoret ett av målene da Roma trygget posisjonen på tabelltopp i kvinnenes Serie A med 7-1-seier over fjerdeplasserte Fiorentina på bortebane.

Av NTB | 14.01.2023 18:40:18

Sport: Haavi la på til 3-1 i det 54. minutt og punkterte kampen. Gjestene økte seiersmarginen fire ganger mot slutten, de to siste på overtid.

Andressa Alves og Giada Greggi ga Roma en tidlig 2-0-ledelse. Alice Parisi skapte ny spenning med sin redusering tidlig i 2. omgang, selv om Fiorentina da spilte i undertall etter at Milica Mijatovic ble utvist.

Haavis mål trygget ledelsen, og Alves, innbytter Zara Kramzar, Norma Cinotti og Manuela Giugliano pyntet på resultatet. Alle spillerne i Romas midtbanefemmer scoret, men ingen av spissene.

Haavi ble byttet ut i det 72. minutt på stillingen 1-3, mens Sophie Román Haug kom inn for Alves i det 77. minutt.

Roma er seks poeng foran Juventus, som møter Sassuolo søndag. Inter og Fiorentina er åtte poeng bak lederlaget.