Manchester Citys Erling Braut Haaland (her fra en kamp for noen dager siden) gikk målløs av banen mot Bayern München. Foto: Shuji Kajiyama, AP / NTB

Haaland uten fulltreffer – Manchester City slo Bayern München 2-1

Erling Braut Haaland kom ikke på scoringslisten da han spilte 2.-omgangen i Manchester Citys 2-1-seier over Bayern München.

Av NTB | 26.07.2023 14:33:05

Sport: City-manager Pep Guardiola startet kampen med et mer spisset lag enn mot Yokohama F. Marinos (5-3-seier) for noen dager siden.

Det ble målt 31 varmegrader da Bayern-kampen ble sparket i gang 19.30 japansk tid. I tillegg var det for dagen svært forurenset luft i Tokyo-området.

James McAtee ga City ledelsen 1-0 etter 21 minutter. Han scoret fra kloss hold i Bayerns straffefelt.

Haaland og landsmannen Oscar Bobb var på banen fra start av 2.-omgangen. Duoen kom inn sammen med sju andre reserver i et massebytte. Bayern byttet hele startelleveren.

Mathys Tel utlignet for Bayern etter 82 minutter da han satte inn retur fra keeper.

Kort etter fikk Haaland sin første sjanse. Spissen bråvendte inne i feltet, men skuddet hans ble blokkert og gikk til corner.

Det tok ikke lange tiden før Aymeric Laporte sikret City seieren. Han var våkent framme og fikk inn en retur etter et Phil Foden-skudd.

Haaland hadde et forsøk til på overtid, men det gikk ikke hans vei foran cirka 68.000 tilskuere på OL-stadion i den japanske hovedstaden.

Søndag møter City spanske Atlético Madrid i Seoul (Sør-Korea). 6. august venter Community Shield-kampen mot Arsenal. Den spilles på Wembley.