Erling Braut Haaland scoret to mål før pause mot Burnley. Foto: Nigel French / PA via AP / NTB

Haaland med forrykkende start på sesongen – to scoringer før pause mot Burnley

Erling Braut Haaland fant veien til nettmaskene ved to anledninger før hvilen mot Burnley i sesongpremieren i Premier League. Manchester City leder 2-0.

Av NTB | 11.08.2023 22:04:26

Sport: Det gjenstår fortsatt en omgang av kampen på Turf Moor.

Tittelforsvareren har imidlertid får en kjempestart på kampen takket være Haalands involveringer foran mål. Allerede etter tre minutter prikket han inn ledelse til de lyseblå fra Manchester. Ti minutter før pause fikk 23-åringen rom til å banke ballen høyt i mål og doble resultatet.

Haaland scoret 36 mål på 35 ligakamper i sin første sesong i Manchester-klubben. Dermed har han mye å leve opp til denne sesongen. Det samme har Manchester City, som vant både serien, FA-cupen og Champions League forrige sesong.

Kevin de Bruyne ble byttet av banen etter 22 minutter. Belgieren ble erstattet av nyervervelsen Mateo Kovacic.

Sander Berge ble hentet til Burnley fra Sheffield United på onsdag. Manager Vincent Kompany ga Asker-mannen tillit fra start mot den regjerende mesteren.