Erling Braut Haaland scoret to ganger for Manchester City søndag. Foto: Terje Pedersen / NTB

Haaland-mål etter sju minutter på banen, scoret to i 5-3-seier for City

Erling Braut Haaland startet på benken i sesongens første treningskamp for Manchester City, men han trengte bare sju minutters spill før han scoret.

Av NTB | 23.07.2023 14:03:02

Sport: Det sto 2-2 ved pause etter at John Stones og Julian Alvaréz utlignet Yokohama F. Marinos’ 2-0-ledelse.

Haaland var på banen fra start i 2.-omgangen. Det var også hans norske landsmann Oscar Bobb.

Haaland ga City ledelsen 3-2 etter 52 minutter etter kvikt fotarbeid og et godt skudd. – Alt er som normalt, skrev lokalavisen Manchester Evening News om Haaland i sitt direkte-referat.

Bobb fikk også rosende omtale.

Rodri la på til 4-2, men Yokohama reduserte en gang før kampen var slutt. Haaland rakk også å notere seg for dagens andre scoring før han var ferdigspilt for dagen i 5-3-seieren.

De neste dagene møter Manchester City Bayern München og Atlético Madrid.

6. august spiller laget Community Shield mot Arsenal.