Dan Burn i duell med Erling Braut Haaland. Foto: Owen Humphreys / AP / NTB

Guardiola om Haalands smell: – Vi får se de neste dagene

Newcastle ble første lag til å stoppe Erling Braut Haaland i Premier League. Etter 1-1-kampen mot Newcastle var Pep Guardiola usikker på nordmannens tilstand.

Av NTB | 28.09.2024 16:31:14

Sport: Manchester City-sjefen ble spurt om Haalands sjanser til å spille neste oppgjør som er mot Slovan Bratislava i Champions League til uken.

– Han fikk noen smeller. Vi får se de neste dagene, sa Guardiola, gjengitt av Manchester Evening News.

Etter mål i fem strake kamper og totalt ti i tallet sa det stopp for Haaland på scoringsfronten i Premier League.

Josko Gvardiol sendte City i føringen i første omgang. Deretter utlignet Anthony Gordon etter å ha skaffet straffespark på egen hånd.

Etter fire strake seirer har City måttet nøye seg med to uavgjortkamper. Forrige helgs intense toppkamp mot Arsenal endte 2-2.

Underveis i første omgang måtte Haaland tåle en smell i ankelen i duell med Dan Burn. TV-bildene viste at noen knotter hadde funnet veien gjennom tekstilen på hans venstre hæl. Han fikk behandling og fortsatte oppgjøret.

Etter Gordons scoring tok Newcastle over og dominerte, men uten å få en scoring til. Phil Foden ble satt inn, og City fikk jevnet det mer ut.

City må klare seg uten midtbanegeneral Rodri resten av sesongen. Kevin De Bruyne var også ute av lørdagens City-tropp med skade.

Etter oppgjøret mot Slovan Bratislava venter Fulham på Premier League-programmet til Manchester City.

Newcastle møter Wimbledon i ligacupen før et Premier League-oppgjør mot Everton.