Erling Braut Haaland fikk 69 minutter på banen mot Southampton og scoret to mål. Foto: Frank Augstein / AP / NTB

Guardiola om Haaland-bytte: – Han klager aldri

Erling Braut Haaland fikk 69 minutter på banen mot Southampton. Manager Pep Guardiola insisterer på at jærbuen ikke reagerer på å bli tatt av banen tidligere.

Av NTB | 09.04.2023 13:54:04

Sport: – Han klager aldri på det. Han har stor respekt for meg og vi må ta godt vare på han, sa Guardiola etter kampen.

Haaland var tilbake i Citys lagoppstilling mot Southampton i lørdagens Premier League-oppgjør. Der noterte nordmannen seg for to nye scoringer og står med 30 ligascoringer denne sesongen.

Dermed trenger han kun fire mål til for å tangere scoringsrekorden til Alan Shearer og Andy Cole. Lørdag nærmet også Haaland seg et nytt hattrick, men ble byttet av til fordel for Julian Alvarez med 21 minutter igjen av kampen.

Alvarez scoret senere på straffespark og sørget for at Manchester-laget vant 4-1 på bortebane

– Det er en rekke kamper på rad nå med tre kampers mellomrom og vi har andre våpen vi kan bruke også, fortsatte Guardiola.

Manchester City er fortsatt i kamp om tre titler denne sesongen.