Menu
Pep Guardiola og Manchester City møter Sheffield United i FA-cupens semifinale lørdag. Foto: Andreas Schaad / AP / NTB

Guardiola merker hardkjøret: – De kommer til å lyve

Erling Braut Haaland og co. er inne i en veldig god periode. En trofétrippel er innen rekkevidde, og Pep Guardiola erkjenner at det er slitne bein i troppen.

Av NTB | 21.04.2023 16:24:11

Sport: Lørdag klokken 17.45 venter Sheffield United og Sander Berge for Manchester City i semifinalen i FA-cupen på Wembley.

Manchester City ble klare for semifinalen i mesterligaen onsdag etter 4-1 sammenlagt mot Bayern München.

På spørsmål om han kommer til å rotere på laget til lørdag, svarte han:

– Jeg må se an hvordan spillerne har det i dag. Etter München kunne de ikke engang feire fordi de var så slitne, sa City-manager Pep Guardiola på fredagens pressekonferanse.

– Vi skal trene i dag, og jeg kommer til å prate med noen. Selvfølgelig kommer de til å lyve og si at de vil spille, men vi må være sikre på de er i sin beste form. Det er ikke bare denne kampen, men vi har spilt mange, mange kamper hver tredje eller fjerde dag med viten om at hvis vi taper, er vi ute. Det er tretthet. Vi må vente og se, sa Guardiola.

Våren har vært strålende for Guardiola og hans mannskap. De lyseblå står uten tap på de 15 siste kampene i alle turneringer. FA-cupen, mesterligaen og Premier League er fortsatt innen rekkevidde på tampen av sesongen.

– Vi er langt unna. Jeg har sagt det mange ganger: Hvor mange i dette fantastiske landet har «The Treble» blitt gjort? Det er én. Det er våre naboer, sa Guardiola og henviste til Uniteds 1999-sesong.

Onsdag venter Arsenal i det som blir en helt avgjørende kamp i tittelracet i Premier League.

(©NTB)