Menu
Ada Hegerberg er ryktet til å bli lagvenninne med Caroline Graham Hansen i Barcelona. Foto: Heiko Junge / NTB

Graham Hansen om Barcelona-ryktene rundt Hegerberg: – Ja takk

Caroline Graham Hansen (28) hadde ikke sagt nei til å få Ada Hegerberg (27) som lagvenninne også i Barcelona i løpet av sommeren.

Av NTB | 26.06.2023 17:39:09

Sport: I april slo den spanske avisen Marca stort opp at Hegerberg var ønsket av den spanske gigantklubben. Da spissen ble konfrontert med ryktene mandag, hadde hun ikke mange svar å gi.

– Ingen kommentar, som de sier. Jeg har ett år igjen av kontrakten min og det tar jeg med knusende ro. Jeg greier å holde fokus på det jeg skal, sa Hegerberg.

Graham Hansen fikk samme spørsmål da hun snakket med pressen like etterpå.

– Det er en veldig bra spiller, og alle vet at Ada kan score mye mål. Hun hadde styrket ethvert europeisk topplag. Det er alltid ja takk til folk som kan score mye mål, sa Hansen med et smil.

Barcelona kunne nylig juble for mesterligaseier etter en svært spennende finale mot Wolfsburg.

– Det er absolutt et av de største øyeblikkene. Det å vinne mesterligaen er noe av det største du kan gjøre i løpet av en sesong. Det å få lov til å vinne det igjen og på den måten det skjedde var veldig, veldig gøy. Vi fikk en fin avslutning på sesongen, sa Hansen.

Hansen tok en pause fra landslaget i fjor høst, men var tilbake på samling i påsken. Hun spilte ingen kamper, men er klar for VM-starten.

– Det har vært fint med ferie og å kunne gjøre andre ting. Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang, sa Hansen på pressekonferansen mandag.

Hansen har stor tro på norsk suksess i mesterskapet. Norge spiller åpningskampen mot vertsnasjon New Zealand 20. juli.

– Det blir spennende å se. Vi har mange gode spillere og får en god pre-camp nå. Alt ligger til rette for at vi tar oss videre fra puljespillet. Og kommer man seg videre, er det en kamp om gangen. Da kan alt skje, sa Hansen.

(©NTB)

Flere nyheter: