Caroline Graham Hansen assisterte mot Real Madrid. Foto: Paul S. Amundsen / NTB

Graham Hansen med mål og assist i El Clásico – Barcelona vant 3-0

Barcelona-kvinnene fortsatte seiersrekken da de vant 3-0 borte mot Real Madrid i El Clásico søndag kveld.

Av NTB | 24.03.2024 20:03:12

Sport: Dermed fortsetter Caroline Graham Hansen & co. uten tap denne sesongen. De øker også ledelsen på toppen av tabellen til 12 poeng ned til «Los Blancos».

Gjestene fikk en drømmestart på kampen da Fridolina Rolfö sendte Barcelona i ledelsen etter bare ti minutter.

Den ledelsen holdt seg hele veien inn til pause, før Aitana Bonmatí satte inn 2-0-målet ti minutter inn i 2. omgang etter en assist av Graham Hansen.

Med 23 minutter igjen på klokka satte Graham Hansen inn gjestenes tredje mål for kvelden.

28-åringen står dermed med 17 mål og 16 assist i ligaen denne sesongen. Det gjør at hun topper både toppscorer- og assistlisten.

Ingrid Syrstad Engen spilte hele kampen på midtstopperplass for Barcelona. Graham Hansen ble byttet ut etter 76 minutter.

Onsdag vant Barcelona 2-1 borte mot Brann i mesterligaen. Skjærtorsdag spilles returoppgjøret i den katalanske hovedstaden.