Kristian Krogh Johannessen gjorde det like bra som vinneren siste dag av turneringen i Nederland, men måtte nøye seg med delt 67-plass etter å ha tapt mange slag de tre første dagene. Foto: Heiko Junge / NTB

God avslutning for Johannessen i Nederland – Larrazabal vant

Kristian Krogh Johannessen leverte sin beste runde søndg og endte på delt 67.-plass på europatouren golf i Nederland. Pablo Larrazabal fra Spania vant.

Av NTB | 28.05.2023 18:58:53

Sport: Johannessen ødela sine muligheter i sammendraget med en 77-runde lørdag, men søndag trngte han bare 69 slag for å ta seg rundt banen. Hans runde inneholdt hele seks birdier, mot tre bogeyer. Det løftet ham til en plassering som ga snaut 50.000 kroner i premiepenger.

Totalt var nordmannen to slag over par og dermed 15 slag bak vinneren. Larrazabal brukte også 69 slag søndag, etter å ha startet med 66-73-67. Han vant to slag foran sin landsmann Adrian Otaegui og innkasserte vel 316.000 euro (3,75 millioner kroner).